Veel mensen vieren hun verjaardag niet, anderen doen het wel, maar altijd op dezelfe manier, in een kring in de kamer, of in de tuin bij mooi weer. Kadootjes, taart, slingers, kinderen spelen, volwassenen kletsen. Maar soms, als er een speciale leeftijd aankomt, is het een leuk idee om eens verder te kijken wat er nog meer mogelijk is. Bij jezelf thuis, of op locatie.

Organiseer een themafeest

Je kan dit zo gek maken als je zelf wilt, 1001 nacht, sprookjes, films, goud/zilver, dieren, gewoon fout, er is heel veel mogelijk. En juist als je zoiets doet, is het al anders dan anders en dat geeft meteen een leuke sfeer.

Plan een speurtocht in de stad

Je kan deze zelf bedenken en je vrienden en familie vragen verschillende opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten kunnen over de stad gaan, maar zeker ook over jou natuurlijk. Zeker omdat er verschillende mensen komen die je hebt leren kennen bij verschillende levensfases kan dit tot leuke inzichten over jou leiden en tot veel hilariteit.

Op locatie

Vier je verjaardag eens niet thuis, maar op locatie. En dan het liefst een locatie waar je veel originele activiteiten kan doen. Je zou dan kunnen denken aan je verjaardag vieren bij De Tuinderij! Ze hebben daar tal van leuke dingen om te doen en bij de Tuinderij hebben ze erg veel ervaring om jouw verjaardag onvergetelijk te maken. 

Boottocht

Je kan ook een boottocht reserveren op een nabijgelegen meer of rivier en genieten van een dag op het water. Je hebt door de setting, zeker ook omdat die buiten is, een heel nieuwe sfeer met je groep die je normaal thuis ontvangt. Stel je eens voor, een mooie zonnige dag met al jouw vrienden en familie in een bootje bij elkaar.

Weekendje weg 

Je kan het natuurlijk ook klein houden  in plaats van al je vrienden en familie uit te nodigen. Reserveer bijvoorbeeld een gezellige blokhut in de natuur en nodig alleen je beste vrienden uit. Neem lekkere dingen mee, of laat het geheel zelfs cateren en vier je verjaardag in deze intieme sfeer.

Er zijn tal van ideeën om je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier te vieren. Natuurlijk is het wel iets duurder dan wanneer je het thuis viert, maar soms mag je best uitpakken. Ouder worden is een kadootje en je mag dat zeker op een bijzondere manier vieren.