Tegenwoordig zijn er ontzettend veel bedrijven. Hierdoor gebeurd het regelmatig dat er meerdere bedrijven een zelfde soort product of dienst aanbieden. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je als bedrijf toch opvalt bij jouw potentiële klanten? Daar biedt De Pennenboer een mooie oplossing voor, namelijk promotieartikelen! Daarmee geef je bezoekers een klein aandenken van hun bezoek, in dit geval kunnen dat klanten, relaties of jouw werknemers zijn. Door de promotieartikelen te bedrukken met de bedrijfsnaam of logo kun je als bedrijf op een leuke manier naar voren komen met jouw bedrijf. De ontvanger zal dan (on)bewust jouw bedrijfsnaam of logo herkennen. Gaat diegene over op een koop van de betreffende product of dienst? Dan kun jij een stap voor hebben op de concurrenten omdat jouw bedrijfsnaam of logo wordt herkent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website van De Pennenboer of lees verder voor enkele mogelijkheden!

Promotieartikelen met goede zichtbaarheid

Kies je ervoor om promotieartikelen te bedrukken voor jouw bedrijf? Dan wil je het liefst wel producten hebben die opvallen, maar ook veel gebruikt kunnen worden. Want dan zal het resultaat optimaal zijn. Laat bijvoorbeeld keycords bedrukken voor jouw medewerkers wanneer je op een beurs staat. Dit geschenk kan goed gebruikt worden tijdens deze beursdagen, maar is ook een goed geschenk dat meegegeven kan worden door de bezoekers. De keycords zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen aan beide kanten bedrukt worden zodat de bedrukking altijd zichtbaar is. Keycords niet helemaal het geschenk dat je in gedachten had? Laat dan aanstekers bedrukken, want ook dit geschenk kan breed ingezet worden. Hierdoor kom je op verschillende momenten met jouw bedrijf naar voren. Want een aansteker wordt allang niet alleen meer gebruikt door rokers, maar kent veel meer doeleinden. Daarnaast wordt een aansteker vaak gedeeld met anderen, hierdoor beland de bedrukte aansteker bij diverse mensen in de handen.

Kwaliteit bedrukking tegen een scherpe prijs

Kies je ervoor om promotieartikelen te bedrukken bij De Pennenboer? Dan ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit bedrukking. Want dankzij de specialisatie in verschillende soorten technieken is er altijd een goede manier te vinden om jouw gewenste product te bedrukken. Daarnaast kun je altijd een gratis digitale proefdruk aanvragen. Daarmee kun je direct zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en eventueel nog wijzigingen doorgeven. Ga je akkoord? Dan gaan de specialisten aan de slag met de gewenste bedrukking op de bestelde producten. Daardoor ben je verzekerd van de juiste bedrukking. Ook betaal je bij De Pennenboer nooit te veel, want alle promotieartikelen worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor kun je tegen een scherpe prijs  verschillende promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer.