Nu de nieuwe iPhone 14 op de markt is, is het verstandig om zuinig met je iPhone om te gaan. Het nieuwe model heeft namelijk een hogere prijs dan zijn voorganger. De iPhones worden steeds prijziger. Sommige modellen worden niet eens meer gemaakt door Apple, zoals de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Bescherm je iPhone tegen schade en diefstal met de beste accessoires. Om gebroken glas te voorkomen, kun je het beste voor een stevig hoesje en een screenprotector kiezen. Hieronder vind je de beste manieren om je iPhone te beschermen. Neem verder een goede verzekering, zodat je geen kosten kwijt bent bij diefstal of schade. Neem bijvoorbeeld een iPhone 14 screenprotector.

Een hoesje

Het ene hoesje zal de iPhone beter beschermen, dan het andere hoesje. Een bookcase is bijvoorbeeld een goed hoesje voor je dure iPhone. Hierin kun je ook nog wat pasjes kwijt. Bovendien beschermt de cover het beeldscherm van de smartphone. Een bookcase beschikt over stevige randen. De iPhone zal, tijdens een harde val, niet snel beschadigen. Dit komt doordat de bookcase ook de zijkanten en de knoppen beschermt. Verder biedt het hoesje bescherming tegen water en vloeistoffen. Tevens wordt de achterkant van de iPhone beschermd, tegen valschade. Wil je de natuurlijke kleur van je iPhone kunnen zien? Ga dan voor een doorzichtig hoesje. Hiermee bescherm je de achterkant en de zijkanten. Echter moet je dan wel een screenprotector aanschaffen, om het beeldscherm te beschermen.

Een screenprotector

Een screenprotector voorkomt krassen en barsten in het scherm van je iPhone. Je plakt de screenprotector voorzichtig op het beeldscherm. Op elk model iPhone, past wel een screenprotector. Het telefoonglaasje komt over het beeldscherm heen te zitten en laat een gaatje open voor de frontcamera. Het is verstandig om de screenprotector eens in de zoveel tijd te vervangen. Zoek een iPhone 14 screenprotector van hoge kwaliteit. Kies voor gehard glas. Deze screenprotectoren breken namelijk niet snel. Als deze toch breekt, blijft het beeldscherm van de iPhone zelf heel. Folie daartegen, is veel gevoeliger voor krassen en biedt maar weinig bescherming.

Kies de juiste verzekering voor je iPhone

Eigenlijk is een goede verzekering onmisbaar voor een dure smartphone. Een iphoneverzekering biedt veel zekerheid voor je toestel. Veel mensen zien een iPhone als roofgoed, omdat deze zo gewild is. Ze kunnen een iPhone makkelijk stelen, als je even niet oplet. In een café bijvoorbeeld of op school. Bij diefstal krijg je dan geld om een nieuwe iPhone te kopen. Meestal wordt de dagwaarde vergoed. Controleer verder altijd de verzekeringsvoorwaarden. Lees dus goed de kleine lettertjes en controleer de vergoedingen. Belangrijk is om rekening te houden, met een eventueel eigen risico. Het is namelijk niet zo aantrekkelijk, om zelf een groot bedrag bij te moeten betalen, als er wat met je iPhone gebeurt. Soms wordt diefstal alleen vergoed, als er ook sprake is van braakschade. Bij cosmetische schade keren veel verzekeraars niets uit. Ook verlies wordt niet altijd vergoed.