Papieren tassen zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Dat heeft vooral twee redenen. De eerste reden is het invoeren van het verbod van gratis plastic tassen in winkels. Hierdoor hebben veel winkels de switch gemaakt naar gratis papieren tassen in plaats van plastic tassen. De andere reden is dat we steeds meer op zoek zijn naar duurzame alternatieven. Papieren tassen zijn het duurzame alternatief voor plastic tassen. Papier is namelijk veel gemakkelijk te recyclen als plastic. Dit proces is veel milieuvriendelijker, waardoor de populariteit in papieren tassen explosief toenam.

Papieren tassen zijn sterker dan je denkt

We hebben vaak het idee dat papieren tassen niet heel sterk zijn. Dat, als we daar een flesje water in doen, dat deze binnen de kortste keren door het plastic tasje heen gaan. Maar niets is minder waar. Papieren tassen worden steeds sterker. Natuurlijk moeten we nog geen sixpack 1,5 liter flessen in een papieren tas doen, want dat gaat geheid mis, maar dat gaat waarschijnlijk ook mis bij een katoenen tas. Nee, papieren tassen gaat steeds langer mee en zijn goed te gebruiken als boodschappen tas. Vooral voor kledingwinkels zijn papieren tassen een uitkomst.

Papieren tassen bedrukken met tekst, logo of afbeelding

Een ander groot voordeel van papieren tassen, is dat deze uitstekend te bedrukken zijn met van alles en nog wat. Of dit nu een logo in 1 kleur is, of een full color afbeelding. Beide kunnen bedrukt worden op de papieren tas. Wil je helemaal zelf een eigen papieren tas bedrukken, dus ook de zijkant en onderkant van de papieren tas? Ook dat is mogelijk. Met papieren tassen kan je eigenlijk alle kanten op en zo een papieren tas in eigen huisstijl creƫren.

Papieren tassen bedrukken bij BudgetGift.nl

Wil je een papieren tas bedrukken? Laat dit dan doen bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl biedt een groot assortiment diverse papieren tassen aan. Ze hebben standaard papieren tassen van A3, A4 of A5 formaat, maar ook luxe stevige tassen die tegen een stootje kunnen. Deze luxe papieren tassen lenen zich ook goed als goodiebag bij een beurs of bijeenkomst. Naast de standaard en luxe papieren tassen, bieden ze ook papieren tassen aan gemaakt van biologische materialen, zoals gras en agrarisch restmateriaal. Je hebt dus genoeg keuze uit papieren tassen bij BudgetGift.nl. Laat ze bedrukken en binnen no-time heb jij jouw bedrukte papieren tassen in huis.