Je hebt ze allerlei soorten en maten, tassen. Voor elke toepassing of gelegenheid bestaat er wel eentje. Voor werk, vakantie, een dagje weg, sport, opberg ruimte, boodschappen, logeren en nog veel meer om op te noemen. Voor elk van de boven beschreven activiteiten kan je een tas vinden die daar het meest geschikt voor is. Waar moet je nu precies op letten bij het aanschaffen van de juiste tas. Hieronder enkele tips.

Handtassen

Ze zijn handig voor als je veel kleine dingen hebt die je mee moet nemen op een dagelijkse basis. Grote handtassen die handig zijn om ook mee te nemen naar werk, er past veel in wat je elke dag eventueel nodig kan hebben. Keer een gemiddelde handtas om en schrikt ervan wat er allemaal in zit. Van wat dagelijkse beauty benodigdheden tot boeken, schrijfblokken, etuis. Het punt is wel, hoe groter de tas, hoe weer ‘rommel’ je ook geneigd bent om mee te nmen.

Je hebt ook kleinere handtassen die ideaal zijn om mee te nemen als je niet veel bagage nodig hebt of als je ergens heen gaat waar een grote handtas niet handig is. Denk dan bijvoorbeeld aan een verjaardag of een ander feestje maar ook als je even met wat vrienden gaat te lunchen of avond eten dan heb je aan een tas met je ID, geld en wat extra make up wel genoeg. Ga je een hand tas kopen dan is er genoeg keuze.

Rugtas

Een rugtas is ideaal voor als je naar school gaat en je bijvoorbeeld een laptop, etui met pennen of potloden, wat schriften en boeken, je lunch en wat water nodig hebt. In deze tas heb je vaak meer ruimte waardoor het meenemen van meer of wat grotere producten je wat makkelijker aan gaat. Deze tas is niet alleen populair onder scholieren maar ook voor kantoorbanen, mensen in het onderwijs, sporters en heel wat andere beroepen. Het is een tas die je voor veel dingen kan gebruiken, denk bijvoorbeeld aan het reizen, je kan hem makkelijk dragen en je hebt het snel bij de hand. Ga je een stuk fietsen of wandelen dan kan je er broodjes in doen en wat drinken voor onderweg.

Weekend tas

Een weekend tas zegt het eigenlijk wel, het zijn vaak grote tassen bedoelt voor als je op vakantie gaat dus denk dan aan schoolkamp, wintersport, kampeer trip, weekendje weg of een langere vakantie. Je kan altijd een koffer pakken maar soms is een koffer dan weer net wat aan de grote kant of wil je liever iets met wat meer vakjes om je spullen meer te kunnen sorteren. Ze zijn erg handig, je kan er namelijk veel in kwijt zonder dat je extra veel tassen nodig hebt.

Sporttas

Ook deze tas zegt het zelf wel, een tas om je sport spullen in mee te nemen. Al ga je naar een training of heb je wedstrijd je neemt ze eigenlijk altijd wel mee. Toch even een paar reserve beschermers mee of even wat shampoo voor het douchen na de tijd. Altijd handig