Een nieuwe keukentrap nodig? Bij Van Eldik Ladders hebben we alle keukentrappen op voorraad. Zowel de houten – als de aluminium variant.

Soorten keukentrappen

De keukentrappen van hout en aluminium zijn degelijk en stevig. Je hebt verschillende soorten trappen. Je zou ze in drie varianten kunnen indelen: de gewone keukentrap, de dubbele keukentrap en de plateautrap. De gewone keukentrap, ook wel huishoudtrap genoemd, is de bekendste. Dit is de enkele trap die het meest gebruikt wordt in en om het huis. Het is een hele praktische trap wanneer je de ramen gaat wassen. Of als je snel in huis even iets van een schap wilt pakken. Ook pak je deze trap er snel bij wanneer je een lamp moet vervangen. De dubbele trap gebruik je wanneer je voor een langere periode op een plaats bezig bent. Dan kun je deze trap laten staan en van twee zijden gebruiken. De plateautrap heeft doorlopende steilen. Wanneer je op wat grote hoogte wilt werken dan pak je deze trap erbij.

De houten keukentrap

Een houten keukentrap gaat een levenlang mee wanneer je er zuinig op bent. De stevige trappen van Van Eldik staan bekend om hun lange levensduur. Houten verbindingen blijven lang goed! Deze trappen zijn wel iets zwaarder dan de aluminium variant. De lange levensduur maakt dat wat ons betreft ruimschoots goed.

Aluminium keukentrappen

Deze variant is wat lichter dan de houten keukentrappen. Dat betekent dat je ze makkelijk en snel verplaatst. Aluminium heeft wel als eigenschap dat de verbindingen na een tijdje wat slechter kunnen worden.

Hoe kies je de juiste trap

Allereerst moet je bepalen waarvoor je de trap gaat gebruiken. Ga je hem veel op 1 plaats gebruiken of moet je hem vaak gaan verplaatsen. Daarna bepaal je hoe vaak je de trap gebruikt. Is het voor dagelijks gebruik of misschien maar een paar keer per maand of misschien per jaar. En als laatste bepaal je de hoogte van je werk. Wat is het hoogste punt waar je bij zou moeten kunnen. Op basis van deze gegevens ben je in staat om de hoogte van je nieuwe keukentrap te bepalen.

Keukentrappen kopen bij Van Eldik Ladders

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van je keukentrap bestel je deze eenvoudig bij www.vaneldikladders.nl. Wij hebben de alle trappen vaak in eigen voorraad. Heb je toch moeite om te bepalen welke keukentrap het meest geschikt is voor jou? Bel ons dan. We helpen je graag!